To be the best, we hire the best

Hoe wil jij verder met jouw Microsoft of Red Hat carrière? Blijf je een topspeler in de amateurcompetitie of ga je de uitdaging in de eredivisie aan? Deze vraag bepaalt of je kiest voor HCS Company. Als jij de wil hebt om jezelf te ontwikkelen en je ambities wilt verwezenlijken, dan zorgt HCS Company voor de kennisontwikkeling en projecten waarmee je je ambities waarmaakt.


HCS Company is op zoek naar leuke, nieuwe collega’s. Wij hebben mooie proposities, mooie klanten en goede ideeën maar zonder jou kunnen we deze natuurlijk nooit realiseren. Ben jij benieuwd naar onze vacatures? En vind je het leuk om bij een groeiende onderneming te werken, waar het bijdragen aan een simpelere ICT in deze wereld belangrijk is, waar plezier in je werk hebben belangrijk is en waar je successen samen viert? Dan ben je hier op de juiste plek.

Nienke Schuttelaar Commercieel Manager HCS Company

Professionals met passie en betrokkenheid

Bij HCS Company werken toonaangevende professionals die regelmatig op het podium staan. Maar er werken bij HCS Company vooral veel professionals die goed zijn in Microsoft en Open Source technologie. Wat al die mensen met elkaar delen is hun drive om de technologie te doorgronden en toe te passen in spraakmakende projecten bij opdrachtgevers waar we daadwerkelijk het verschil kunnen maken.

Red Hat Summit
Microsoft en Red Hat

Kennisdeling is geen loos begrip bij HCS Company. Er zijn Meetups, technologie blogs en natuurlijk is er collegiaal contact. Als jij jezelf wilt overstijgen, dan ben je welkom bij HCS Company. Je wordt van de ene technische uitdaging in de andere geslingerd. Soms worstelen we met de complexiteit van de nieuwste Microsoft- en Open Source technologie. Maar je staat er nooit alleen voor.

Als je een verrassende elegante oplossing bedenkt, dan is waardering jouw deel. En dat levert ook de mooiste verhalen op, die we graag op onze medewerkerbijeenkomsten delen. Kortom: Als jij de drive hebt om te groeien, onderdeel wil zijn van een hecht en gezellig team van professionals en Microsoft of Open Source technologie jouw ding is, dan ben je van harte welkom bij HCS Company.

Op zoek naar een leuke uitdagende baan?

We zijn blij dat we continu kansen mogen bieden aan professionals die bij het HCS Company team willen horen. Er zijn volop mogelijkheden. Ga naar het overzicht van vacatures die we  op korte termijn in willen vullen. Herken je je niet direct in een van deze profielen, maar vind je dat het HCS Company team niet compleet is zonder jou? Ook een open sollicitatie is altijd welkom!

Arend Jan Eikelhof  DevOps Engineer


Een informele en platte structuur van de organisatie speelde een belangrijke rol bij mijn keuze voor HCS Company. Een goede indruk die volledig uitgekomen is! Met een leuke inzet krijg ik mogelijkheden me te ontwikkelen, aangevuld met interessante cursussen en sessies. Flexibiliteit in mobiliteit en vrije tijd zorgt voor een duurzame werksfeer!

Zelfstandig en op zoek naar een leuke, uitdagende opdracht?

Flexibele professionals in ons vakgebied zijn de  vrienden van HCS Company. Voor vrienden wil je altijd het beste en aan vrienden vertel je altijd de waarheid. Eerlijk en direct ook als dat moeilijk is. HCS Company is betrouwbaar, open en transparant. Vriendschap is niet exclusief, er is ruimte voor meerdere vrienden in ons leven. 

Jij?! Open Source Infrastructuur Specialist


De samenwerking met Vrienden van HCS Company heb ik als bijzonder prettig ervaren. Een verrijking ten opzichte van mijn ervaring met sommige andere partijen. De samenwerking biedt mij een netwerk van professionals en de mogelijkheid tot kennisontwikkeling in mijn vakgebied. Samen kunnen we klanten meer bieden dan ik als Freelancer alleen zou kunnen. Ik kan deze samenwerking dan ook van harte aanraden bij andere ZZP-ers!

Vragen? We helpen je graag!

Nienke SchuttelaarCommercieel Manager

Mocht je vragen hebben dan kan je altijd contact met mij opnemen, ik help je graag verder! 

T: +31 627 123 357
E: nienke.schuttelaar@hcs-company.com