Werken bij HCS Company

HCS Company groeit! Het groeit zo hard dat we behoefte hebben aan leuke, nieuwe collega’s. Wij hebben mooie proposities, mooie klanten en goede ideeën maar zonder jou kunnen we dat natuurlijk nooit realiseren. Ben jij benieuwd naar onze vacatures? En vind je het leuk om bij een groeiende onderneming te werken, waar het bijdragen aan een simpelere ICT in deze wereld belangrijk is, waar plezier in je werk hebben belangrijk is en waar je successen samen viert? Dan ben je hier op de juiste plek.

Jochem Stricker Projectmanager


Geweldige ervaren professionals als collega, gave klanten vanuit verschillende branches, uitstekende (secundaire) arbeidsvoorwaarden, korte lijnen en minimale overhead. Een no-nonsense, en hands-on mentaliteit waarbij het succes van klant centraal staat!

Onze Vacatures

Middleware Specialist
Die middleware de baas is 
DevOps Engineer
Met OpsDev instelling
Open Source Architect
Met enterprise ervaring
Open Sollicitatie 
Kom je ons versterken?


Een informele en platte structuur van de organisatie speelde een belangrijke rol bij mijn keuze voor HCS Company. Een goede indruk die volledig uitgekomen is! Met een leuke inzet krijg ik mogelijkheden me te ontwikkelen, aangevuld met interessante cursussen en sessies. Flexibiliteit in mobiliteit en vrije tijd zorgt voor een duurzame werksfeer!

Arend Jan Eikelhof
DevOps Engineer

Meer informatie?

Nienke SchuttelaarCommercieel Manager

Mocht je vragen hebben dan kun je altijd contact met mij opnemen, ik help je graag verder!

Je kunt me benaderen via de chat (zie rechts), e-mail nienke.schuttelaar@hcs-company.com of door even te bellen met +31 6 27 1233 57

Interesse in onze vacatures?
Schrijf je in en we houden je op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.