Vrienden van HCS Company


De vraag naar het versimpelen van ICT groeit. Het groeit zo hard dat we naast eigen medewerkers ook behoefte hebben aan een goede, leuke, nieuwe vrienden. Wij hebben mooie proposities, mooie klanten en goede ideeën maar zonder jou kunnen we dat natuurlijk ook niet realiseren. Samen ga je het verschil maken. Vrienden brengen ons nieuwe inzichten en zijn een goede aanvulling op de kennisgebieden van onze medewerkers. Op basis van onze community gedreven aanpak delen we kennis met onze eigen professionals en onze vrienden.

Voor vrienden wil je altijd het beste. Tegen vrienden vertel je altijd de waarheid. Eerlijk en direct ook als dat moeilijk is. Voor vrienden ben jij betrouwbaar, open en transparant. Vriendschap is niet exclusief, er is ruimte voor meerdere vrienden in ons leven.

Vriendschap ontstaat alleen bij gelijkwaardigheid. Geen hokjes maar de basis is wederzijds respect. Het verschil tussen ‘hoe kan ik u van dienst zijn’ en ‘wat kunnen we voor je doen?’. Vind je het leuk om voor een groeiende onderneming te werken waar je samen de successen viert en er ook echt bij hoort. Dan ben je hier op de juiste plek.


Je hoeft geen dag meer te werken als je doet wat leuk vindt! Plezier maken, jezelf ontwikkelen en het helpen van onze klanten naar meer eenvoud staat bij HCS Company centraal.

Klaas-Pieter Majoor 
Managing Partner

Voor ons externe netwerk zijn we veel meer dan alleen maar een bedrijf dat cv’s doorschuift. Wij bieden jou, als vriend, de toegevoegde waarde om deel uit te maken van ons bedrijf.​ Ons bedrijf is een bedrijf dat je achter je hebt staan en dat je altijd kunt benaderen met vragen:

  • een betalingstermijn van 30 dagen;
  • een vast contactpersoon;
  • indien gewenst gratis promotie op onze LinkedIn pagina;
  • hulp bij de zoektocht naar een nieuwe opdracht;
  • Hulp bij je CV en motivatie;

Voordelen voor Vrienden

  • Relatie met dé Open Source Technology specialisten
  • Je profiteert van de kennis en ervaring van HCS Company 
  • Exclusief toegang tot de HCS Company Meetups & kennissessies 
  • Bonusopbouw van maximaal 10% van de gefactureerde omzet van HCS Company, als je een van onze collega’s een opdracht bezorgt bij jouw klant.

Opdrachten

Hier onder vind je vacatures voor vrienden:

Zit jouw opdracht er niet bij?

Schrijf je nu in zodat je als eerste een nieuwe passende opdracht in je mailbox ontvangt.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We helpen je graag

Nienke Schuttelaar
Commercieel Manager

Mocht je vragen hebben dan kan je altijd even contact opnemen!

E-mail:
nienke.schuttelaar@hcs-company.com
Telefoonnummer: +31 6 27 1233 57