Technologie

Als de beste ideeën winnen, kunt u niet verliezen

Enterprise Open Source

Innovatie komt voort uit wereldwijde samenwerking door communities. Openheid, kennisdeling en transparantie staan daarbij centraal. Door te kiezen voor Enterprise Open Source, profiteren organisaties van de voordelen van Open Source zonder geconfronteerd te worden met nadelen. Zo voorkomen organisatie dat ze in een vendor-lock in situatie terecht komen. Er is weliswaar wel sprake van een technologie lock-in maar men kan altijd kiezen voor een andere partij om de ondersteuning te bieden op de software. Daarnaast zijn er geen grote investeringen in licenties mee nodig, u betaalt voor het gebruik, per jaar.

Technologie

Red Hat is de onbetwiste Open Source leider ter wereld. Er is geen enkel ander bedrijf dat zoveel investeert in Open Source en in de community. Mensen op de loonlijst van Red Hat werken dagelijks mee aan upstream open source software. Tevens is Red Hat een pure Open Source speler, wat inhoudt dat er geen licenties gekocht hoeven te worden voor het gebruik van de software. Op basis van een abonnement heeft u recht op onderhoud, updates, ondersteuning en certificering van de software. Kortom: De software is gratis, het abonnement is van onschatbare waarde.


De kracht van Open Source is enorm! De ontwikkelkracht van de community is niet te evenaren door welk bedrijf dan ook. Openheid, transparantie en delen zijn de nieuwe norm. Bedrijven als Facebook, Google, Spotify en Microsoft halen hun innovatiekracht uit wereldwijde communities en dragen hier ook aan bij.

Klaas-Pieter Majoor  Managing Partner Enterprise Open Source

Productiviteit waar je "U" tegen zegt

Office 365, Azure, Power BI

Microsoft Office 365 is de cloud oplossing voor bedrijven die slimmer willen werken. Office 365 biedt een geïntegreerd en flexibel pakket productiviteitsprogramma's. Met Outlook en Skype voor Bedrijven kun je eenvoudig communiceren met klanten en samenwerken met collega’s. Met vertrouwde Office-programma's als Word, Excel en PowerPoint kunt u op elk apparaat documenten maken, bewerken en delen. En met OneDrive voor Bedrijven kunt u die bestanden op al uw apparaten synchroniseren. Samenwerken is eenvoudig met Groups en Teams


Technologie

Microsoft is de onbetwiste leider ter wereld op het gebied van productivity . De wijze waarop mensen werken en samenwerken is de laatste jaren drastisch veranderd. Uw medewerkers verwachten onafhankelijk van tijd, plaats en device toegang te hebben tot alle informatie die nodig is om hun werk te doen. Aan organisaties de taak om dit op een veilige manier te faciliteren.

Met de software van Microsoft bent u in staat om altijd op een effectieve en efficiënte manier samen te werken: any time any place, any device. Vanuit onze jarenlange ervaring met de Microsoft producten helpen we u, juist daar waar Microsoft zelf de ervaring niet heeft!

Sander Eek  Managing Partner Microsoft

 De winnende combinatie

Microsoft en Red Hat werken intensief samen om klanten keuzevrijheid en flexibiliteit te bieden. Op het gebied van Infrastructuur en Middleware zijn Red Hat en Microsoft onmisbaar en tegelijkertijd toonaangevend voor uw IT. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan de Operating Systems (Linux, Windows), Cloud (Azure, OpenStack) en development (.NET en Java). Op al deze gebieden zijn Microsoft en Red Hat de onbetwiste software vendoren voor uw IT organisatie!