Simpele Processen

U heeft de laatste jaren geïnvesteerd in het efficiënter maken van uw bedrijfsprocessen, wellicht door het toepassen van inzichten uit Lean Six Sigma. Daarbij houdt u steeds in het achterhoofd dat verandering alleen goed is als het verbetering brengt. Naar die verbetering bent u steeds op zoek.

Maar bent u klaar na de implementatie van nieuwe processen, ondersteund door een proces-managementsysteem? Ziet u eigenlijk de samenhang tussen al die processen nog wel, al dan niet in ketenverband? Is uw processysteem complexer geworden dan uw processen zelf?


HCS Company brengt deze complexiteit terug naar een beheersbaar niveau. Wij doen dat op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door het inrichten van proces-orchestratie, waarmee u het overzicht terugkrijgt. Of door bestaande processen om te zetten naar executeerbare logica, begrijpelijk voor en te onderhouden door uw eigen mensen. Of door met behulp van process mining samen met u op zoek te gaan naar verbeteringen in uw bedrijfsprocessen. Kleine verbeteringen soms, maar wel altijd betekenisvol.

"A BPMS supports business responsiveness, often at the 'moment of truth' in a customer interaction. The ability to provide more 'joined up' insight into business processes through the use of analytics is what differentiates today's markets."

Marko Seunninga
Managing Partner

Businessman Checking Data

Process mining
Heeft u onvoldoende zicht op de manier waarop uw bedrijfsprocessen interacteren tussen verschillende applicaties in uw landschap, bijvoorbeeld CRM en ERP? Of wilt u deze interactie juist beter implementeren? Dan is process mining een interessante technologie. Geautomatiseerde analyse van de inhoud van uw systemen (bijvoorbeeld in de vorm van logfiles) geeft u inzicht en overzicht.

Kort en kernachtig

Uitdaging

Sneller moeten inspelen op wijzigende eisen vanuit de business of wetgever

Oplossing

Process orchestration: wendbaarheid en flexibiliteit in bedrijfsprocessen

Technologie

Process mining, orchestration, measurement, automation

Technologie

Orchestration

Process Mining