Simpel Samenwerken

De opkomst van mobiele technologie en de cloud hebben onze manier van werken veranderd. Samenwerken wordt niet alleen makkelijker maar is essentieel voor het succes van iedere organisatie. Er zijn nu meer mobiele toepassingen dan mensen wereldwijd en het werken gebeurt meer en meer buiten kantoren en kantoortijden. Dat vereist een efficiëntere manier van samenwerken en verbinden. Legacy systemen zijn hierin vaak een belemmerende factor.

Om het nieuwe en simpele (samen)werken te kunnen ondersteunen en snel processen te kunnen aanpassen en ontsluiten via elk device biedt het Microsoft platform (Office 365, Azure, Dynamics 365) een complete, rijke en geïntegreerde set aan tools rondom messaging, conferencing, social, content management & compliance, big data-analyse, CRM, ERP en visualisatie.

HCS heeft vanuit haar diepgaande kennis van de Microsoft technologie en praktijkervaring in diverse (internationale) projecten een pragmatische aanpak ontwikkeld om snel resultaat te behalen en een succesvolle adoptie te realiseren uitgaande van toepasbaarheid en toegevoegde waarde voor de gebruiker. Onze Microsoft ervaring en services zijn samengevat in het overzicht

"When it comes to working together, we want our team members to stay both fully connected and fully mobile. So, we provide them with a range of flexible communication and collaboration options that keep them productive from anywhere."

Sander Eek
Managing Consultant

Kort en kernachtig

Uitdaging

Digitaal en online samenwerken verhoogt productiviteit; Legacy software beperkt dit.

Oplossing

Any place, any time, any device samenwerken.

Technologie

Office 365, Azure en Dynamics 365.

Technologie

Simpel Samenwerken

Vanuit onze diepgaande kennis van de Microsoft technologie en praktijkervaring in diverse (internationale) projecten hebben we een pragmatische aanpak ontwikkeld om snel resultaat te behalen en een succesvolle adoptie te realiseren uitgaande van toepasbaarheid en toegevoegde waarde voor de gebruiker. Onze Microsoft ervaring en services zijn samengevat in het overzicht

Office 365, Azure, Dynamics 365

Om het nieuwe en simpele (samen)werken te kunnen ondersteunen en snel processen te kunnen aanpassen en ontsluiten via elk device, biedt, in de visie van HCS, het Microsoft platform (Office 365, Azure, Dynamics 365) de meest complete, rijke en geïntegreerde set aan tools rondom messaging, conferencing, social, content management & compliance, big data-analyse, CRM, ERP en visualisatie.

Meer informatie

Op basis van onze jarenlange ervaring en nieuwe mogelijkheden in de markt hebben we een Quick-Scan ontwikkeld om verbeteringen voor uw organisatie in kaart te brengen.
Het resultaat van de Quick-Scan is een op maat gemaakte Klant-Succes-Case op één A4.