Simpel Automatiseren

U denkt aan vernieuwing binnen uw applicatielandschap, maar u krijgt moeilijk zicht op wat de juiste weg is. Uw applicatieleveranciers vertellen u dat Cloud de toekomst is, maar is het pad naar de (public) Cloud niet gewoon een herimplementatie? En is er wel echt een kostenbesparing?

HCS Company geeft u een duidelijk, inhoudelijk advies over de staat van uw applicatielandschap en de juiste weg naar vernieuwing. Dat kan public Cloud zijn, maar ook private – of een combinatie van de twee, PaaS of IaaS. We laten u ook zien hoe u uw voortbrengingsproces zo aanpast, dat het vernieuwde landschap optimaal functioneert.

Een advies geven vinden we maar het halve werk: we kunnen u ook bijstaan bij de implementatie – of u zelfs helemaal ontzorgen. Onze aanpak is tweeledig: met onze oplossing Community Driven Transformation kijken we naar de organisatorische kant van vernieuwing. En in onze technische benadering maken we gebruik van specifieke tools die de overgang van het ene naar het andere landschap zo soepel mogelijk laten verlopen. HCS Company weet als geen ander dat dergelijke transities het imago hebben moeilijk en langdurig te zijn. Wij brengen de eenvoud terug.

OpenShift is een container-gebaseerd applicatieplatform op basis van Docker en garandeert een veilige, efficiënte en portable manier voor de ontwikkeling, implementatie en exploitatie van applicaties. OpenShift is de juiste tool voor Continuous Delivery en deployment pipelines. Het Continuous Delivery richt zich op het continu en met een zo kort mogelijke doorlooptijd in productie nemen van wijzigingen en applicaties.

"Innovatie ontstaat vandaag de dag vanuit openheid door samenwerking van communities. De opmars van Open Source is niet te stoppen en biedt grandioze kansen om te innoveren!"

Klaas-Pieter Majoor
Managing Partner Enterprise Open Source 

Kort en kernachtig

Uitdaging

Heterogene IT wordt steeds complexer; Time to market van IT moet steeds korter.

Oplossing

Zero touch deployment op heterogene IT- omgevingen, maximaal automatiseren.

Technologie

Simpel Automatiseren

Een migratietraject is vaak langdurig en complex. Afhankelijkheden zijn hierbij een uitdaging. Het inrichten van een omgeving is geen sinecure, laat staan herhaalbaarheid en schaalbaarheid. Voor productie gelden andere eisen dan aan een development omgeving.
Dit is precies waar de kracht van Ansible zich uit: zeg maar dag tegen maatwerk scripts.

CI/CD

Gegevens en microservices snel, betrouwbaar en veilig ontsluiten en ontkoppelen

Bedrijven zijn steeds meer digitaal, met gegevens als de motor van de nieuwe digitale economie.

Meer informatie

Op basis van onze jarenlange ervaring en nieuwe mogelijkheden in de markt hebben we een Quick-Scan ontwikkeld om verbeteringen voor uw organisatie in kaart te brengen.
Het resultaat van de Quick-Scan is een op maat gemaakte Klant-Succes-Case op één A4.